Споил две дрвени палети и направил нешто совршено за летните денови! Генијално!

10 мај, 2018
Споил две дрвени палети и направил нешто совршено за летните денови! Генијално!

За време на летните денови постојано трагаме по освежување под некое стебло. Јутјуберот Кип Кај ќе ви покаже како од две дрвени палети да направите нешто совршено за летните денови.

Резултатот ќе ве воодушеви…