24 јуни, 2019

Радио

Уметникот Берни Митшел во раните деведесети години поставувал гипс плочи, а потоа почнал да експериментира.

Неговите креации станувале се` посложени, а неговата креативност не познава граници.

Ова е само еден од мотивите кои ги направил…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Ставил малку гипс на ѕидот, а она што го направил ќе ве воодушеви (видео)
Горе