Ставил растопен бакар на парче мраз. Добро погледнете на 0:10 секунда!

10 мај, 2018
Ставил растопен бакар на парче мраз. Добро погледнете на 0:10 секунда!

За многумина веројатно не е изненадување што експериментот на овој Јутјубер кој вклучува растопен бакар и мраз, завршил прилично неславно. Сепак, мора да признаеме дека процесот создал неверојатен спектакл.

Ова момче сакало да дознае што ќе се случи кога растопениот бакар ќе се истури врз мраз.

Погледнете: