Супер дедо: Има 60 години и сигурно вози скејт подобро од вас! (видео)

11 мај, 2018
Супер дедо: Има 60 години и сигурно вози скејт подобро од вас! (видео)

Нил има 60 години, човекот е од Калифорнија и управува со својот скејборд како со него да е роден, и тврди дека никогаш не сте премногу стари за некој нов почеток…