Свират на пивски шишиња и го освојуваат светот!

17 мај, 2018
Свират на пивски шишиња и го освојуваат светот!

Овие талентирани момце се викаат „Bottle boys“ и доаѓаат од Данска, а со своето изведување, дефинитивно ќе ве воодушеват.

Неодамна на својот канал на Јутјуб објавиле песна од Мајкл Џексон, која многу брзо станала популарна. Видеото го снимиле во црква, а на своите фанови им порачале дека ниту еден стоматолог не би препорачал свирење на пивски шишиња.