20 февруари, 2019

Радио

Целата куќа изгледа совршено, но подрумот е посебна приказна. Сопственикот тврди дека потрошил 2 милиони долари само за таа соба. Погледнете…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Тајната која се крие во подрумот на оваа куќа вреди 2 милиони долари – Еве зошто
Горе