21 март, 2019

Радио

Чудесниот свет на животните и понатаму останува енигма за човекот во обид докрај да ги открие сите тајни на овој вид живи суштества.

Погледнете го видеото во кое е прикажан светот на едно маче кое знае да се служи со тоалет, до морж кој знае да свири, октопод кој отвара конзерви, и сите оние примери на вистински интелегентни животни.

Остави коментар

Почетна // 4 play // Топ 10 најпаметни примери од чудесниот свет на животните
Горе