Три оригинални начини да направите украсни салфетки и да ги импресионирате гостите

23 мај, 2018
Три оригинални начини да направите украсни салфетки и да ги импресионирате гостите

Ви доаѓаат гости на вечера или можеби сте ги повикале на роденденска или некоја друга забава, и сакате се` да изгледа спектакуларно?

Покрај феноменалната храна која сте ја подготвиле, може да ставите и салфетки на многу необичен и привлечен начин.

Ви пренесуваме супер предлог…

Погледнете и споделете со пријателите: