Вака изгледа кога ќе те нокаутираат двајца збеснати бодибилдери!

16 мај, 2018
Вака изгледа кога ќе те нокаутираат двајца збеснати бодибилдери!

Не требаше да се чепка со оној кусиот, одмаздата беше брза и многу сурова…