Вака изгледа раскрсница без семафори во еден кинески град (Видео)

28 февруари, 2018
Вака изгледа раскрсница без семафори во еден кинески град (Видео)

Сообраќајните знаци и семафори постојат од многу добра причина, па сосема збунувачки е фактот што се уште постојат места на кои воопшто нема сигнализација.

Замислете како би изгледала ситуацијата на многу прометна раскрсница каде воопшто нема семафори или знаци.

Секако, би настанал хаос како овој од едно мало градче во Кина…