21 март, 2019

Радио

Еден татко смисли ултра интересен и лесен начин да го успие своето синче.

Зема мека салфетка и му поминува преку лицето. Еднаш, два пати, три пати и бебето веќе спие!

Мислите дека не е возможно? Погледнете..

Остави коментар

Почетна // 4 play // Верувале или не: Можно е да се успие бебе и за пола минута!
Горе