Во почетокот мислеле дека е луд, но потоа го прогласиле за генијалец!

18 мај, 2018
Во почетокот мислеле дека е луд, но потоа го прогласиле за генијалец!

Во почетокот на сите им изгледал во најмала рака чудно. Мислеле дека е луд, но се до моментот додека не му се приближиле и не виделе што прави.
Кога застанале до него, сфатиле дека она што го прави човекот е генијално и го снимиле со камера. Овој лик навистина е генијалец! Секоја чест!