Возел брзо на автопат, а потоа крај него „прелетал“ ТРАКТОР!

19 јули, 2018
Возел брзо на автопат, а потоа крај него „прелетал“ ТРАКТОР!

Овој корисник на Јутјуб објавил видео кое ќе ве шокира!

Додека возел на германскиот автопат „Аутобан“, покрај него прелетал трактор.

Ова неверојатно видео за кратко стана вирално. Погледнете и зошто…