28 мај, 2020

Хотелот “Attrap Reves” во Франција нуди транспарентен меур за живеење што ви овозможува да ја истражите дивината без да се грижите за поставување на шатор или јадење на грав од конзерва.

Лоцирани во село источно од Марсеј, просториите на Attrap Reves се транспарентни и ви дозволуваат буквално да спиете под ѕвездите.

Дизајнирани од францускиот уметник Пјер Стефан, идејата беше да им се даде на камперите еколошки простор за да можат да истражуваат без да остават негативно влијание “, според psfk.

Меурчиња се со дијаметар од 13 стапки и доаѓаат во целосно транспарентен дизајн, како и полу-матни за малку повеќе приватност.

Хотелот “Attrap Reves” нуди пријатно искуство како искушение за оние кои сакаат да ја доживеат природата без сите бубачки.

Bubble Hotel in France

Spend a night under the stars in these luxury hideaway pods ✨

Gepostet von Culture Trip am Dienstag, 25. September 2018

Остави коментар

Почетна // Travel Story // Attrap Reves, Франција
Горе