Егзотично бегство под брзилското сонце

23 мај, 2018
12

Егзотичниот бразилски резорт  Nannai Beach  во Порто де Галинас е идеален за романтично бегство од секојдневието. Комплексот се простира на површина од 6000 квадратни метри, има прекрасни базени и места за релаксација. Апартманите и бунгалата се неверојатни, а локацијата покрај море дефинитивно не привлече уште повеќе.