19 април, 2019

Радио

Орагнизаторите на Саемот навеле дека контактирале со компанијата за електордистирибуција, по што струјата се вратила за два часа.

Посетителите на најголемиот саем за електроника и технолошки иновации CES во Лас Вегас биле изненадени од снемувањето на електрична енергија поради што поголем дел од саемот останал во темница.

Поради снемувањето на електрична енергија, биле евакуирани и делови од центарот со површина од три милиони квадрати, а пристапот до локацијата бил ограничен.

Организаторите на настанот навеле дека контактирале со компанијата за електродистрибуција и дека струјата се вратил апсоле 2 часа.

Причината за снемувањето на струја не е познат.

На ваквиот саем за технологија, преовладуваат роботите, дроновите и смарт уредите, но како што наведува АП, всушност е саем на Google и Amazon.

Остави коментар

Почетна // хај-тек // Кикс на најголемиот саем за технологија во светот: Снемало струја на два часа така што над илјада посетители останале во темница на површина од 3 милиони квадрати.
Горе