19 април, 2019

Радио

Лоциран врз карпа на височина од 70 метри над Индискиот океан Hotel Banyan Tree Ungasan во Бали Индонезија може да им понуди еден незаборавен престој на своите посетители. Во однос на архитектурата резортот е симбиоза на старото и новото, на класичното и модерното. Неговиот екстериор е инспириран од традиционалното село во Бали, сосема отворен кон песочните плажи и океанот.

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // „Banyan Tree Ungasan“ во Бали
Горе