18 февруари, 2019

Радио

Егзотичниот бразилски резорт  Nannai Beach  во Порто де Галинас е идеален за романтично бегство од секојдневието. Комплексот се простира на површина од 6000 квадратни метри, има прекрасни базени и места за релаксација. Апартманите и бунгалата се неверојатни, а локацијата покрај море дефинитивно не привлече уште повеќе.

 

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Егзотично бегство под брзилското сонце
Горе