19 април, 2019

Радио

Ексклузивниот резорт „Con Dao“ гордо ги носи своите пет ѕвезди, а кога ќе слушнете дека е проектиран од луксузната верига Six Senses ќе ви биде јасно зошто толку суперлативи користиме при описот на овој супер резорт сместен  на супер локација.

Резортот е збир на повеќе индивидуални вили опремени според највисоките светски стандарди и поставени на платформи над тиркизните води што е вообичаено за оваа гламурозна туристичка верига чии резорти ги има на најубавите дестинации во светот.

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Ексклузивен резорт во Виетнам – „Con Dao “
Горе