19 април, 2019

Радио

“Le Taha’a Island Resort & Spa” – Овој прекрасен резорт и СПА навистина ќе ве остави без зборови…

Граден по примерот на традиционалниот полинезиски стил, овој величенствен резорт со својот изглед и местоположба е навистина нешто што го одзема здивот. Заобиколени со џиновски палми и недопрени бели песоци, резортот и спа центарот претставуваат совршен пакет или бегство од секојдневието и шумот на цивилизацијата.

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

SAVRŠENO ODMARALIŠTE LE TAHA

 

 

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Le Taha – Во срцето на недопрената природа
Горе