21 март, 2019

Радио

На островот Крит се наоѓа овој прекрасен хотел, кој ги нуди дел од најубавите погледи на море.

Хотелот Елунда Пенинсула е ексклузивна дестинација, така што стандардните апартмани излегуваат од игра. Тука има само пространи соби, со скап мебел, светли ѕидови и поглед кој го одзема здивот.

Погледнете како дизајнерите успеале да ги измешаат боите и духот на внатрешноста, со прекрасната надворешност.

luksuzno-uzivanje-na-krit-2

luksuzno-uzivanje-na-krit-3

luksuzno-uzivanje-na-krit-4

luksuzno-uzivanje-na-krit-5

luksuzno-uzivanje-na-krit-6

luksuzno-uzivanje-na-krit-7

luksuzno-uzivanje-na-krit-8

luksuzno-uzivanje-na-krit-9

luksuzno-uzivanje-na-krit-10

luksuzno-uzivanje-na-krit-11

luksuzno-uzivanje-na-krit-12

luksuzno-uzivanje-na-krit-13

luksuzno-uzivanje-na-krit-14

luksuzno-uzivanje-na-krit-15

luksuzno-uzivanje-na-krit-16

luksuzno-uzivanje-na-krit-17

luksuzno-uzivanje-na-krit-18

 

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Луксузен хотел на Крит
Горе