24 јули, 2019

Радио

Во прекрасниот амбиент на Мендоза, винарска земја во Аргентина, во близина на подножјето на Андите, се наоѓа волшебниот Vines Resort & Spa.

Ова е совршено место за оние што сакаат вино, авантура на отворено и истражување. Гостите на одморалиштето можат да изберат една од 22 убави камени вили, што придонесува за идилична атмосфера. Секоја вила има прозорци од подот до таванот, преку кои се обезбедува непречен поглед на Андите. Прекрасната декорација и модерните удобности во секоја од нив, овозможува чувство и доживување на исклучителен одмор.

Може да се истражува околината, да се јаваат коњи, посета на спа центарот и бањата, риболов на реката Мендоза, или крајно релаксирање покрај базенот. И секако, уживање во одличен оброк со чаша од најдобрите вина од регионот.

spa centar argentina (16)

spa centar argentina (17)

spa centar argentina

spa centar argentina (2)

spa centar argentina (3)

spa centar argentina (4)

spa centar argentina (5)

spa centar argentina (6)

spa centar argentina (7)

spa centar argentina (8)

spa centar argentina (10)

spa centar argentina (11)

spa centar argentina (12)

spa centar argentina (13)

spa centar argentina (14)

spa centar argentina (15)

spa centar argentina (18)

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Луксузен спа центар во земјата на винарите
Горе