20 февруари, 2019

Радио

Никој неможе да ги опише природните убавини на Нов Зеланд. Таа земја е доволно добра што послужи и како сценографија за снимањето на Господарот на прстените.

Оваа прекрасна земја има навистина што да понуди на своите туристи.

Треј Ретклиф кој е фотограф решил во едно видео да ја истакне убавината на оваа земја.

Сигурни сме дека по ова видео ќе се заљубите и ќе посакате да ја посетите оваа земја:

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Нов Зеланд ќе ве остави без здив!
Горе