25 април, 2019

Радио

Палачинките можете да ги искомбинирате со различни филови. Она што е заедничко за сите овие специјалитети е тоа дека пред сервирање треба да ги свиткате. Основната цел на виткањето на палачинката е пред се да не истече филот, но може да има и одредена декоративна улога.

Погледнете го видеото кое ви открива 6 начини за виткање на палачинки.

Остави коментар

Почетна // Рецепти // Практично и декоративно: 6 начини за виткање палачинки!
Горе