16 октомври, 2019

Радио

Посакувате брз тренинг за кој не е потребна опрема, ниту пак посебна подготовка? Тренерот Тифани Робинс издвојува шест едноставни вежби што можете да ги правите во дневната соба.

Секоја од вежбите повторете ја по 10 пати на секоја страна за да ги разбудите најголемите мускули во телото.

Остави коментар

Почетна // Спорт // 6 вежби за тонирање на целото тело за кои не е потребна никаква дополнителна опрема
Горе