7 јуни, 2020

Кога станува збор за обликувањето на телото, најтешко е да се обликуваат мускулите на стомакот и да се отстранат масните наслаги од тој дел од телото, што е најголем проблем за многу жени.

Ако сакате да имате рамен стомак, потрудете се да водите сметка за вашата исхрана и редовно да вежбате. Доколку од исхраната ги исфрлите намирниците кои го поттикнуваат таложењето на маснотиите , видливи резултати ќе имате по 4 недели!

Погледнете го ова видео со 5 вежби за идеално рамен стомак!

Остави коментар

Почетна // Спорт // До рамен стомак за само 4 недели
Горе