20 февруари, 2019

Радио

Овие вежби се разликуваат по другите затоа што се изведуваат за многу кратко време, а гарантираат максимални резултати. Можеби се сомневате дека само 7 минути дневно можат да направат некоја сериозна промена, но науката потврди дека тренинг за целото тело со висок интензитет во траење од само 7 минути може да ви помогне да постигнете врвни резултати, како што наведува Американскиот колеџ за спортска медицина.

Сè што ви е потребно за овој тренинг е: стол, ѕид, 7 минути време и упорност и истрајност! Најдобар е за раздвижување и зголемување на енергијата – кога еднаш ќе се раздвижите нема да можете да престанете!

Остави коментар

Почетна // Спорт // Енергичен тренинг со времетраење од само 7 минути!
Горе