11 декември, 2018

Радио

Иако сите гледаат спорт заради резултатите, има и такви кои следат само за да наидат на смешна ситуација. Една таква се случила на натпреварот меѓу Тонхем и Вест Хем, каде иако натпреварот завршил 1:1, ќе се памети по Адријан.

Голманот на натпреварот, во еден момент занесен во играта, наместо топката ја фатил главата на својот соиграч, Чеик Кујатео.

Фотографијата од моментот веднаш ги препрлавила социјалните медиуми, а тогаш се пријавил и голманот.

„Ако го гледавте натпреварот, можевте да видите дека неколку секунди пред тој момент ја имав топката во раце, но Кујатео имаше проблем со вратот, па морав да му помогнам. Се извинувам, ама имам две работи, морам да го чувам голот и да му помагам на мојот тим„, се пошегувал Адријан на Твитер.

Остави коментар

Почетна // Спорт // Наместо топката, овој гломан фати глава
Горе