Пет одлични YouTube видеа за утрински тренинг

16 октомври, 2018
@danimansutti-790x395

Овие утрински вежби се едноставно решение кога немате премногу време, а нивните позитивни ефекти се чувствуваат во текот на целиот ден.

Освен што е одличен избор за добар почеток на денот, утринскиот тренинг има неверојатно попозитивни ефекти врз нашето тело во однос на останатите тренинзи. Сепак, поради пренатрупаните обврски, утринското вежбање е навидум неизводлива активност за повеќето жени. Но, тоа не мора да биде така!

Доколку немате време да одите во теретана, на аеробик или други активности, едноставно решение е YouTube каналот, и бројните видео-емисии што нудат различни тренинзи со различен интензитет и времетраење. Имајќи ги во предвид вашите (и нашите) пренатрупани распореди, за вас одвоивме пет одлични видеа од YouTube кои се идеални за утрински тренинг.

Овие вежби се прилагодени за тренинг во домашна атмосфера , бидејќи не ви се потребни справи или тегови, потребна ви е само добра волја и удобна облека – и подготвени сте!