НИШТО НЕ ИМ ПРЕЧИ! Падна снег во Грција насред септември, а туристите безгрижно се бањаат!

27 септември, 2018
ввв

Многумина се сеуште на годишен одмор, во Грција, каде што повеќето наши туристи летуваат, а падна првиот снег уште во септември..

Мнозинството на туристи кои сéуште го “трошат” годишниот одмор во летувалиштата низ Грција, беа изненадени од гледката. Во централниот дел на земјата падна првиот снег.

Не е необично во оваа земја да падне снег, но оваа година дојде многу рано, и тоа во септември, кога многу од летувалиштата се сеуште полни.

Секако, белиот покривач се задржуваше во планинските предели, а залади и во другите делови на земјата.

Погледнете како изгледа снегот во Грција кога не му е време.