Блиска средба: Огромно чудовиште нападна туристи!

19 јули, 2018
7

Група туристи во канадската покраина Квебек доживеале блиска средба со огромен кит.

При излетот на кој набљудувале китови, едно од огромните животни запливало кон бродот.

Иако многумина се исплашиле, некои од туристите направиле одлични видеа кои моментално се хит на Јутјуб.