19 април, 2019

Радио

Карлос Родригез од Мајами на 14 години загубил дел од главата во сообраќајна несреќа, која тој ја предизвикал поради возење под дејство на анркотици и алкохол.

Родригез изјавил дека имал вистинска среќа што воопшто преживеал.

По сообраќајната несреќа во која тој излетал низ шофершајбната и паднал на глава, а докторите морале да му отстранат дел од главата за да преживее.

Денеска тој живее без чело и му фали дел од темето, а постојано служи како пример на младите да не возат во алкохолизирана и издрогирана состојба.

Остави коментар

Почетна // вести // Човекот без пола глава ги предупредува децата да не се дрогираат!
Горе