20 февруари, 2019

Радио

Момче потрошило над 80.000 долари за да личи на Бритни Спирс. Фактот дека некои луѓе едноставно се опседнуваат со јавните личности, па често се обидуваат да личат или да изгледаат како нив и овој пат стана тема во светските медиуми.

Брајан, кој има 31 година и живее во Лос Анџелес, почнал со операции на 17 години и постојано го прави тоа за да личи на светската поп-ѕвезда.

Резултат со слика за Момче дало 80 илјади долари да личи на Бритни Спирс

 

Остави коментар

Почетна // вести // Дал 80 илјади долари да личи на Бритни Спирс
Горе