17 септември, 2019

Радио

Деми Багби (16) од се може да создаде мотивација за вежбање. Откако доживеа голема трагедија, ѕвездата на инстаграм одлучи да се посвети на фитнес.

“Пред две години, го скршив ‘рбетот и сериозно се повредив, а јас бев многу блиску да останам парализирана. Ми рекоа дека никогаш нема да може сериозно да тренирам, ниту да правам ништо друго”, рече таа минатата година, додавајќи:

“Видов како луѓето вежбаат кросфит и други тешки обуки, па си ветив дека ако не можам да одам повторно, ќе се занимавам со нешто интересно. Секој ден се обидував да научам нешто ново, да бидам здрава и фит”, рече таа.

По закрепнувањето, и 3 месеци без можност да се движи, започна да се занимава со бодибилдинг и има цела армија од обожаватели – скоро 700.000 следбеници на Инстаграм и милиони прегледи на снимките.

Don't fear the fear, fear the addiction #HighOnLife

A post shared by Demi Bagby 💋 (@demibagby) on

Не се срами да ги покаже своите способности на јавни места и секогаш е добро расположена.

Таа инспирираше многумина да работат напорно и да го живеат животот што го заслужуваат.

#SendItSunday goes to the 43 backflips I did in a row🤢😂

A post shared by Demi Bagby 💋 (@demibagby) on

I ❤️ pullups

A post shared by Demi Bagby 💋 (@demibagby) on

It's all just for fun 🤓

A post shared by Demi Bagby 💋 (@demibagby) on

Остави коментар

Почетна // вести // Го пукна р’бетот, беше неподвижна 3 месеци, а тоа што сега го прави е лудило!
Горе