Изум што ќе им ја отежне работата на крадците на плажа!

10 јули, 2018
5

И оваа година како и претходно на одмор би можело да се појави истиот стар проблем. Многу е тешко човек да се одлучи каде на плажа да ги засолни скапите работи, смеете ли воопшто да ги затворите очите или пак да дремнете или цело време внимавате да не исчезнат вашите работи?
Очигледно луѓето смислиле решение за овој проблем. Погледнете како изгледа генијалниот сеф за плажа: