20 февруари, 2019

Радио

Токму кога ќе помислиме дека сме виделе се` досега, се појавува вакво видео! Добро подгответе се за она што ќе го видите во продолжение, бидејќи се работи за најголемата змија фатена некогаш!

Ова „чудовиште“ е ОГРОМНО! Погледнете и уверете се сами:

Остави коментар

Почетна // вести // Ја фатиле најголемата змија! Добро подгответе се за ова чудовиште!
Горе