18 февруари, 2019

Радио

Командантот на подморница излезот од вонбрачната афера го пронашол во лажирање на сопствената смрт јавуваат војни извори.
Командантот Мајкл Вард (43) од Америка, оженет и има две деца, минатиот октомври преку интернет сајт за запознавање се запознал со 23-годишна девојка. Тој и рекол дека е разведен и дека работи во армијата на “специјални операции”.
Девојката добила писмо од извесен Боб дека Мајкл Вард загинал при операција. Избезумената жена веднаш отишла во домот на Вард каде што од сопсвеникот дознала дека Вард не е загинат, туку дека се преселил.
Брзо потоа девојката дознала дека е трудна,но го изгубила бебето. Таа на крајот ја контактирала Морнаричката служба за истраги од каде и дознала се за командантот Мајкл Вард. На 10-ти август командантот Мајкл Вард е разрешен од своите обврски кон армијата на САД е наведено во изјава за јавноса.

Остави коментар

Почетна // вести // Ја лажирал сопствената смрт за да се спаси од љубовницата
Горе