22 март, 2019

Радио

Секс во авион најчесто можеме да видиме во филмовите каде патниците одат во тоалетот си вршат работа, а потоа расзбушавени и весели се враќаат на своите места.

Судејќи по истражувањето кое го спровела компанијата “Saucy Dates” ни во реалниот живот секс во авион не е така ретка појава. Дури 87 отсто од 11, 179 испитаници признале сека имале секс за време на лет, а третина од нив тоа го направиле со непознати.

Еве како изгледаат нивните искуства кои ги поделиле за „Метро“.

– На своето момче му пружив орален секс за време на патувањето во Тајланд. Покрај нас седеа уште двајца патника, но мислам дека ништо не забележаа. Се преправав дека спијам, а неговиот пенис некако го најде патот до мојата уста.

– Беше прилично спонтано. Стујардесата и јас се погледнавме од моментот кога влегов во авионот и таму се имавме секс додека нејзината колешка ни чуваше стража.

– Пред неколку години поранешната девојка и јас имавме дол ноќен лет. Авионот беше речиси празен и ми пружи орален секс. Сепак, не свршив бидејќи бев премногу нервозен.

– Стујардесата случајно ја отвори вратата од тоалетот додека сам се задоволував. Брзо ја затвори вратата и продолжив. Подоцна дојде до мене додека гледав филм и додека ме тераше да ми наточи пијалок и ме фати за пенисот и замина. Ја повикав повторно и падна секс.

Остави коментар

Почетна // вести // Кога сите заспаа, стујардесата ме одвлечка… – патниците го опишуваат сексот во авион
Горе