haPPy ваучерот сега вреди и до 7 пати повеќе со Philips производите

22 октомври, 2018
philips-vauceri-ad-2

Изберете го вашиот омилен производ од Philips и искористете го вашиот happy ваучер сега со уште поголема вредност.

Philips Lumea, апарат за еспресо, преса за коса, машинка за бричење, правосмукалка и многу други производи се дел од производите со кои вашиот ваучер вреди многу повеќе.

Philips со својата иновативна технологија и happy картичата на Нептун се одлична комбинација за среќа!

NEPTUN HAPPY е нашата програма за лојалност, која ја создадовме да инспирираме повеќе радост и задоволство со секое купување кај нас. Единствена од овој тип на пазарот, програмата NEPTUN HAPPY ви овозможува низа неверојатни поволности и бенефиции.

Оваа неверојатна понуда е достпна во сите продажни салони на Нептун низ Македонија.

Погледнете ја понудата на овој линк.