22 март, 2019

Радио

Доколку на улица сретнете било кој од овие 10 мажи никогаш не би ни претпоставиле дека во суштина биле родени како жени.

Изгледаат како било кој друг претставник на посилниот пол, имаат успешни кариери и нормални бракови.

За себе велат дека полот не го дефинира човекот и честопати го користат своето животно искуство за да ги посоветуваат оние слични на себе како да се справат со трансформацијата од жена во маж.

Остави коментар

Почетна // вести // Неверојатни трансформации: 10 жени кои избрале да бидат мажи
Горе