21 март, 2019

Радио

Трејси е девојката која пред една година имала 157 килограми, но благодарение на нејзината упорност, таа успеа да ослабе 91 килограм. Погледнете повеќе во видеото:

Остави коментар

Почетна // вести // Оваа девојка имаше 157 килограми и за само една година ослабе 91 килограм
Горе