Преубава куќичка за само 6 седмици и 9000 долари

4 јули, 2018
5

Фотографот и музичарот Стив Арен за само 9000 американски долари и релативно кратко време ја изградил својата куќичка од соништата во Тајланд. Како да не се восхитиш на оваа креативност која излегува од рамките на стандардното?
Стив започнал буквално од нула…