21 март, 2019

Радио

Кога се приближил нејзиниот 50-ти роденден, Диана одлучила да се пријави на Rachael Ray Show со цел да го смени својот изглед.

Била добра можност малку да го освежи својот изглед и да се реши од сите погрдни називи кои ги добивала поради својот изглед.

Нејзината долгогодишна другарка Бет седела во публиката, но ни таа не можела ни да сонува што ќе се случи.

Остави коментар

Почетна // вести // Сакала да го промени својот изглед за 50-тиот роденден, но никој не очекувал вакво нешто!
Горе