Сакала да сними виножито, а потоа следел шок! Погледнете што и се случило!

31 мај, 2018
11

Ингела Танеског од Шведска се обидела да сними прекрасно виножито после бура. Не ни претпоставувала што ќе се случи во следните неколку секунди.
Додека ја држела камерата во раце, само неколку метри пред неа, се случило ова…