20 септември, 2019

Радио

Неговото име е Ра Полет, а она што го започнал како хоби за опуштање, завршило како големо дело кое моментално се проценува на вредност од речиси милион долари.

Тој поминал 25 години од својот живот резбајќи ги ѕидовите во оваа пештера…

 

Остави коментар

Почетна // вести // Се криел во оваа пештера цели 25 години. Кога конечно влегле внатре…
Горе