Снимал голем бран на плажа, а потоа на 0:11 секунда се случува нешто неверојатно!

17 мај, 2018
8

Снимал голем бран на плажа, а потоа на 0:11 секунда се случува нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Сцена која остава без здив…