Им додеваа на девојките и беа доста напорни, но не знаеја дека во близина има витез кој знае да боксува

20 декември, 2018
Capture

На видеото може да се види како случаен минувач е единствениот кој доаѓа да им помогне на девојките.

Имено, минувачот покажа храброст кога реши да ги одбрани девојките од уличната банда, а целиот настан е снимен со уличната камера.

https://www.youtube.com/watch?v=asYR4MU6Lng

Витезот – минувач, се впушти во групата и им зададе голем број удари, иако тие беа во значително поголем број.