15 ноември, 2019

Радио

Девојката Јуди Пинеда од Колумбија изјави дека свештеникот се обидел да ја разубеди од нејзината идеја.

Калуѓерката која помина осум години во манастир драстично ја промени кариерата и стана порно ѕвезда.

Младата жена вели дека во нејзината кариера не гледа ништо лошо. Покрај тоа, мисли дека тоа е “пристојно и уметничко”. Таа секојдневно ужива во мастурбација и порнографија, но продолжува да оди во црква и не пропушта неделна миса. Во манастир отишла кога имала 10 години, по посетата на монахињите.

“Кога ги видов, знаев дека тоа го сакам”, рече Џуди.

Вели дека била многу среќна во манастирот, но одлучила да го напушти својот ред откако се заљубила во учителот. Таа се преселила во Меделин, каде што работела во Нестле додека не го запознала Хуан Бустос, кој барал модели за неговиот портал за возрасни. Отишла на кастингот и веднаш се вработила.

Остави коментар

Почетна // вести // Калуѓерка станала порно актерка: Имам односи пред камери, но сѐ уште одам во црква! Ова е нејзината приказна
Горе