Крадец и пријде на девојката додека го чекаше лифтот: Ја удри со сета сила и ја бутна на подот, камерата ги забележа ужасните сцени!

20 декември, 2018
лопов

На видеото кое кружи по интернет, можете да видите како крадец напаѓа девојката зад грб додека чека лифт во една зграда.

Тој и пријде на девојката одзади, почека неколку секунди  лифтот да отиде нагоре и го искористи моментот кога немаше никој.

Човекот ја удри жената со сета своја сила и ја собори на подот. Од видеото, може да се заклучи дека целта е грабеж.

Крадецот го зеде паричникот од нејзиниот џеб и брзо се стрча кон излезната врата, а жената остана на подот без свест.

https://twitter.com/mayacascade/status/1074565023601614848?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1074565023601614848&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fbizar%2F328871%2Flopov-prisao-devojci-dok-je-cekala-lift-udario-je-iz-sve-snage-i-oborio-na-pod-kamera-zabelezila-uzasne-scene

Ова видео е поука за сите жени дека мора да бидат свесни, да гледаат повеќе околу себе  и да ги научат основните вештини за самоодбрана.