11 август, 2020

Шерил Донован (54), мајка, баба и многу добра медицинска сестра исчезна на 13.3.2018 година.

Живее во Marysvillu, Невада, каде што последен пат беше видена кога излезе од работа, а потоа исчезна и не знаеја каде е десет дена. Случајно погрешно свртела и нејзиното возило се заглавило во снегот на планината и тука почнала нејзината ноќна мора.

Автомобилот останал без гориво. Немала сигнал на мобилниот телефон. Имала само едно шише вода за пиење во текот на тие десет дена. Го јадела снегот што го опкружувал нејзиното возило.

Видеото од 8 минути на Фејсбук го објави нејзинатаќерка Ешли, со деталите на неверојатна приказна на мајка и.

“Не знаеше каде е. Таа направи сè што можеше, сè што знаеше да прави за да се преживее. ”

Десеттиот ден по исчезнувањето, Шерил излезе од своето возило и пешачеше 1,5 километри по патот каде што ги замолила патниците во поминување да и помогнат.

Во меѓувреме, сите го очекуваа најлошото – мислеа дека ќе ја најдат мртва.

Наместо тоа, сега нејзината приказна се нарекува неверојатна, а таа раскажа делови од неа додека се опоравуваше.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Медицинската сестра исчезна. Сите мислеа дека нема да ја пронајдат жива, но 10 дена подоцна следело чудо!
Горе